Selv om Manchester United dro i land en svært viktig tre-poenger imponerte de ingen. United skapte uvanlig lite selv om laget dominerte banespillet på Old Trafford i kveldens kamp.

— Jeg synes vi fortjente seieren, men i dag var det tungt, kommenterte United-manager Alex Ferguson til BBC.

Lyspunktet for Ferguson, ved siden av de tre poengene, var Louis Sahas tilbakekomst til laget, og skotten hedret den sterke angrepsspilleren sin.

— Han ga våre spillere et mål der oppe på topp. Vi trenger hans fart og styrke, og vi er svært fornøyde med at han er tilbake, avsluttet Ferguson.

Tam åpning

Første omgang var av det svært tamme slaget. Manchester United styrte spillet, men slet med å skape sjanser mot et kompakt og godt Sunderland-lag.

Med unntak av skudd fra Paul Scholes og Carlos Tevez hadde keeper Craig Gordon og Sunderland god kontroll.

Savner Ronaldo og Rooney

Cristiano Ronaldo måtte se lagkameratene fra tribunen på grunn av karantene, og rødtrøyene savner drivet til portugiseren. En Wayne Rooney i angrepet er også noe laget trenger. United klarte ikke å skape noe utenom det vanlige og Sunderland hadde god kontroll på rødtrøyene de første 45 minuttene.

Saha kom inn ved halvtid og viste at det var viktig for rødtrøyene at han er tilbake i United angrepet. Franskmannen ble Fergusons redningsmann da han i det 72. minutt headet inn en corner og ga hjemmelaget ledelse 1-0. Saha hadde også en sterk vending og et skudd som presset Craig Gordon i Sunderland målet ut i full strekk tidligere i omgangen.

Aldri truet

Selv om United ikke skapte store muligheter, ble de aldri truet av laget fra Nord-England. Sunderland hadde ingenting å stille opp med offensivt, og det ble en kamp for å unngå mål imot fremfor å score mål.

Sunderland-sjef og tidligere United-strateg, Roy Keane, var tross tapet den kanskje mest fornøyde av de to managerene.

Det var ikke bare Ole Gunnar Solskjær som ble hyllet på Old Trafford. Også Keane kom ut på banen til stående ovasjoner fra Old Trafford-publikummet. Under kampen sang også publikum til ære for de to United-legendene.

- United fansen var fantastisk, Sunderland-fansen likeså, men vi reiser uansett dessverre hjem uten poeng.

— Jeg er svært fornøyd med prestasjonen vår. Det ville vært moro å teste Van der Sar litt mer, men totalt sett er jeg fornøyd med spillerenes innsats.