– Det er naturlig med mye press på en trener slik situasjonen er blitt, men vi takler presset, sier Terim på NTBs spørsmål.

54-åringen er tyrkisk landslagssjef for annen gang. Han har også trent storlag som Fiorentina, Milan og Galatasaray. Lite biter på den blide veteranen.

– Vi må kontrollere våre følelser. Min oppgave er å ha kontroll på det hele, slik at spillerne beholder roen, forklarer Terim.

Det endte 2-2 da Norge og Tyrkia møttes på nøytral bane i Frankfurt i mars. To keepertabber fra Thomas Myhre reddet ett poeng for Terims lag.

– Det skjer mange feil i fotballen, men husk at vi ikke satte de store, enkle sjansene som vi burde scoret på, sier Terim som ikke ville svare på om det er en ulempe for Tyrkia at Norge har skiftet målvakt siden uavgjortkampen.

Derimot er Terim klar på at Norge har fordel av å spille på Ullevaal.

– Norge har fordel av å spille på hjemmebane foran egne fans. Poengsituasjonen i gruppen har endret seg veldig siden starten. Norge har gode spillere, men vi har aldri snakket om tap. Noe slikt tenker vi overhodet ikke på. Vi vil heller snu trenden, og går for seier, sier Terim.

Han vet at tyrkerne kan få problemer mot et fysisk solid Norge.

– Det er ikke bare i angrep at Norge har god fysikk. Dere er sterke over hele linjen, men jeg stoler på mine spillere, sier den tidligere Galatasaray-spilleren.