AaFK-direktør og daglig leder Henrik Hoff ble overrasket over Kjell Tennfjords beslutning om å gå fra borde som klubbens øverste leder på årsmøtet 26. februar.

— Det er ikke mange dagene siden han fortalte meg om sin beslutning, og det overrasket meg. Og jeg synes det er oppriktig synd, for han har gjort en veldig solid jobb i disse fire årene, mener Hoff.

Som mener det er en feil oppfatning dersom folk tror at Tennfjord «aldri» var i Ålesund.

— I løpet av 14 dager tilbrakte han ganske sikkert tre av disse her i Ålesund. Han var grundig oppdatert på alt som foregikk i klubben vår, mener Hoff.

— Men det var mest fra deg han fikk sine informasjoner om «stoda»?

— Det er korrekt, men slik er det i de fleste bedrifter. At Kjell valgte å ligge lavt i terrenget var et bevisst valg fra hans side. Hvor mange styreledere i næringslivet er det som hele tiden fronter sin bedrift? Svært få. Dette er daglig leders jobb, så også hos oss. Kjell stolte på at administrasjonen gjorde sin jobb, men når det var behov for det så stilte han opp som øverste leder, forteller Henrik Hoff.

- Hvem bør overta etter ham?

— Det vet jeg ikke, men jeg stoler på at vår usedvanlig dyktige valgkomité finner fram til rett person. Jeg blir kalt inn til valgkomiteen når de ønsker å høre min mening, og slik blir det nok foran dette årsmøtet også. Klart det er viktig for oss å finne den beste tilgjengelige kandidaten til ledervervet, fastslår Hoff.