STAVANGER (Aftenbladet): Den danske Superligaen i fotball tok vinterpause sist helg, og Hobro avsluttet høstsesongen med å spille 1-1 borte mot FC Vestsjælland. Hobros mål ble scoret av nettopp Emil Berggren. Det var hans tredje i høst.

Det er mange beilere om spissen, det innrømmer også hans agent Annfinn Gaard overfor Aftenbladet.

— Ja, det er mange som har sett Emil i høst, men vi betrakter Viking som en veldig interessant klubb. Derfor vil vi også gå i dialog med klubben. På torsdag skal jeg snakke nærmere med Viking, da blir det klart om vi møtes ansikt til ansikt eller tar en tar dette over telefon, sier Gaard til Aftenbladet.

Emil Berggren skrev treårskontrakt med Hobro da han kom til klubben fra Brønshøj for 350.000 danske kroner i sommer, men har en frikjøpsklausul. Denne skal være verd mellom 1 og 1,5 million kroner. Hobros trener, Jonas Dal tror likevel at spissen blir i klubben ut sesongen.

ØNSKET AV VIKING: U21-landslagsspissen Emil Berggren fra Hobro er på spisslisten til Viking. Foto: Hobro IK

— Det tror jeg ikke det er noen tvil om. Jeg vet godt at det har vært pratet og skrevet mye, men både for Emil og klubben vil det være riktig om samarbeidet fortsetter, sier Dal til avisen Nordjyske.Samtidig ser han at Berggren er i Hobro på lånt tid.

— Det er ingen tvil om at han på et eller annet tidspunkt skal ut på de helt store scener, men for hans egen utvikling er det akkurat nå best at han klapper hesten og blir her, sier Dal.