– Han gjør det veldig bra, men vi vil være tøffe med ham og hjelpe ham fremover. Han kan score mål, bekle flere posisjoner og er et stort talent, sier manager David Moyes om 18-åringen Januzaj.

Med sin scoring like før pause bidro han sterkt til tre nye poeng for rødtrøyene.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start på Old Trafford og kunne tatt ledelsen allerede etter minuttet.

Januzaj slo en kort corner til Wayne Rooney som førstnevnte fikk tilbake og slo inn i feltet. Der sto Tom Cleverly helt umarkert og avsluttet mot mål. Han var nesten i gang med feiringen i det Adrian vartet opp med en kjemperedning for gjestene.

Vertene hadde ballen mye og stanget lenge mot West Ham-forsvaret.

Lekkert samspill

Men i det 26.minutt skulle de få hull på byllen.

Welbeck møtte ballen og flikket den tilbake til Rooney. Danny Welbeck gikk direkte på løp og fikk ballen tilbake fra Rooney. Alene med keeper gjorde spissen ingen feil, og sendte rødtrøyene i ledelsen.

SENDTE VERTENE I LEDELSEN: Welbeck var sikkert alene med keeper. Foto: NTB SCANPIX

Etter scoringen fortsatte hjemmelaget å kjøre kampen.

Første scoring på Old Trafford

Og i det 37.minutt doblet de ledelsen.

Denne gangen var det Welbeck som skulle få assistere på scoringen. Januzaj var mannen som spilte vegg med Welbeck, vendte av James Collins med en skuddfinte og satte ballen enkelt i hjørnet bak Adrian.

BREDSIDER BALLEN I MÅL: Her scorer Januzaj sitt første for Manchester United på Old Trafford. Foto: NTB SCANPIX

Ikke lenge etter scoringen kunne Valencia putte mål nummer tre.

Vingen fikk ballen helt alene inne i sekstenmeteren og avsluttet på første berøring, men han hadde litt for mye av den klassiske ryggsekken på seg slik at skuddet gikk èn meter over mål.

Redning på strek

I starten av den andre omgangen fortsatte vertene der de slapp i den første.

I det 49.minutt slo Rooney en corner inn i feltet som Evans fikk hodet på. Headingen var god, men West Hams McCartney reddet ballen på strek.

West Ham kom deretter mer med i kampen og hadde etter 60 minutter faktisk hatt ballen mer enn hjemmelaget i andreomgangen.

Nydelig Young-scoring

Men selv om bortelaget var mer med i kampen slet de med å komme til sjanser.

Hjemmelaget så ut til å ha full kontroll, og skulle punktere kampen gjennom en innbytter.

Målscorer Januzaj byttet med Young i det 69.minutt. To minutter senere skulle det vise seg at vertene byttet en målscorer med en annen.

Rooney fikk ballen midt på sekstenmeteren og sendte ballen videre til Young som sto fri noen meter til siden for Rooney. Vingen smelte ballen til på direkten og ballen fikk en fin bue rett i det venstre krysset bak Adrian.

NYDELIG MÅL: Young kom inn og satte ballen i krysset for vertene. Foto: NTB SCANPIX

Trøstemål

West Ham skulle likevel få scoringen sin, og skape bittelitt spenning i kampen.

Maïga fikk spille innbytter Charlton Cole overraskende enkelt i bakrom. Spissen hadde et hav av tid og satte ballen til slutt mellom beina til De Gea.

Men det ble bare med et trøstemål for bortelaget.

Manchester United hadde kontroll på kampen de siste ti minuttene, og kunne økt ledelsen et par ganger, men det ble med de tre scoringene.

Hjemmelaget står dermed med 28 poeng, 8 poeng bak Liverpool. West Ham ligger på 17.plass, rett over nedrykksstreken, med 14 poeng.