Jacinto Junior Conceicao Cabral, best kjent som bare Juninho, var på lån i Brann fra sommeren 2010 til våren 2011. Den notoriske målscoreren fikk aldri sitt gjennombrudd på Branns førstelag, men han scoret bra med mål for Brann 2 og markerte seg først og fremst som en kjappfot med gode avslutningsferdigheter.

Nå er han på vei til FK Fyllingsdalen. Hvis alt går som det skal, lander han på Flesland i ettermiddag – klar til å signere en utlånsavtale som også sikrer FKF en opsjon på kjøp av spilleren.

— Jeg kan bekrefte at Juninho er på vei til oss. Vi er kommet veldig langt i det prosjektet og mener det er en spennende signering. Men først skal alt gå som planlagt, sier FKF-trener Kjetil Knutsen.

Juninho kan bli å se under morgendagens kamp mellom Brann og FK Fyllingsdalen i Vestlandshallen.

— Det er det vi sikter mot. Han starter ikke kampen, men vi ser for oss at han kan få et innhopp, sier Knutsen

Juninho er ennå ikke fylt 20 år, og Knutsen mener han er et spennende navn for fremtiden. Klubben har fått hjelp av eksterne investorer til å lønne spilleren i år, og håpet er at brasilianeren muligens kan generere inntekter til klubben i et lengre perspektiv.

- Vår klare intensjon er at han skal spille for oss i år. Hvis alt nå går i boks, tror jeg han kan bidra veldig godt for oss i 2. divisjon. Han har gode ferdigheter, og det bor mye i den gutten, mener Knutsen.