Ti minutter før slutt tok publikum på Santiago Bernabeu bølgen. Da ledet hjemmelaget allerede 7-0 over Levante etter en oppvisning i teknikk, presisjon, kombinasjoner og angrepsspill i absolutt verdensklasse.

Selv om det bare var i cupen et bunnlag i La Liga, sparte ikke Jose Mourinho stjernene i åttedelsfinalen.

I går måtte en febersyk Cristiano Ronaldo gi seg på trening, onsdag kveld var han tilbake i toppform.

Verdens dyreste fotballspiller scoret tre ganger, det samme gjorde Karim Benzema. Mesut Özil og Pedro Leon kom også i målprotokollen. Real Madrid scoret fire ganger før pause, og doblet forspranget etter hvilen.

8-0 er Jose Mourinhos største seier som Real Madrid-trener. Dermed blir returoppgjøret rett over nyttår en kamp med akademisk interesse.

Tirsdag spilte Barcelona og Athletic Bilbao 0-0 på Camp Nou.

Spansk cupfotball onsdag, åttedelsfinaler 1. kamp:

Almería – Mallorca 4-3, Atlético Madrid – Espanyol 1-0, Betis – Getafe 1-2, Sevilla – Málaga 5-3.