Mario Balotelli forteller at han vil tilbake til Italia, men etter at han har vunnet noe med Manchester City. Foto: Nicky Hayes

Manchester Citys Mario Balotelli mangler ikke selvtillit selv om han bare såvidt har fylt 20 år.

— Jeg vil bli verdens beste spiller og vinne Gullballen, sa «SuperMario» da han mottok sportsavisen Tuttosports «Golden Boy»-trofé onsdag.

- Den eneste i verden jeg ligger litt bak, er Lionel Messi , mener italieneren.

Balotelli kostet 24 millioner pund – ca 220 millioner kroner – da Manchester City hentet fra Inter i sommer.

To mål på syv kamper

Kraftpluggen på 189 cm og 88 kg har fått tillit av manager Roberto Mancini i de siste City-kampene, men har ikke scoret mer enn to mål på syv kamper i Premier League hittil – begge mot West Bromwich da han også fikk rødt kort.

I tillegg scoret Mario Balotelli to i 3-0-seieren over Salzburg i Europa League 1. desember.

Supertalentet som debuterte for Inter i Serie A som 17-åring, kom på kant med trener José Mourinho i forrige sesong. Balotelli har rykte på seg for å være en bråkmaker som forsurer miljøet, og kan også virke lat og uinteressert på banen.

Men på sitt beste er han en glimrende angriper, med stor fart og god teknikk i tillegg til sin enorme fysikk.

Onsdag sa Balotelli også at han ønsker seg tilbake til Milano. Ikke til Inter, men til AC Milan – som er favorittlaget hans fra barneårene.

— En dag vil jeg spille for Milan. Zlatan Ibrahimovic vil at jeg skal spille for «Rossoneri», og jeg har sagt til ham at det ønsket skal gå i oppfyllelse. Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd i Manchester City, og vil vinne Premier League og Europa League med dem, sa den italienske landslagsspissen.