Hvem mener du bør starte mot Haugesund? Sett opp ditt lag her!

Med Marcus Pedersen ute med suspensjon, og Azar Karadas usikker med skade bare dager før Branns avgjørende kamp mot Haugesund, er det usikkert hvem som får tillit på topp.

Vil ha duellstyrke

Brann-lege Knut Fjeldsgaard har lovet at kraftspissen skal behandles som en diamant, men vet fortsatt ikke om Karadas rekker Haugesund-kampen.

— Hvis Karadas er skadefri ønsker jeg å se ham på topp med Orlov. Mot Sogndal gjorde de lurt i år bruke kantene mye og legge inn i boks, spesielt med Sævarsson, og skal de gjøre det igjen er det de to som passer best, mener Amund Skiri.

Skulle Karadas være utilgjengelig for Rikard Norling når han tar ut Haugesund-laget, vil likevel ikke Skiri se formasjonsendringer.

— De har uansett lag til å komponere en oppstilling i 3-5-2, og det passer bra mot 4-4-2. Men FKH er bedre enn Sogndal, og det vil nok bli et annet kampbilde. Brann må nok tåle ikke å ha ballen så mye, sier den tidligere Aalesund-spilleren.

Ingen nød med Vindheim

CMore-eksperten trekker frem Sævarsson fra seieren mot Sogndal. Islendingen er ute mot Haugesund med suspensjon.

— Brann lider ingen nød offensivt med Vindheim inn på høyresiden, men defensivt er nok Birkir litt mer rutinert, sier Skiri.

Disse elleve ønsker den tidligere Aalesund-spilleren å se fra start mot Haugesund:

(3-5-2): Piotr Leciejewski, Jonas Grønner, Markus Jonsson, Daniel Mojsov, Andreas Vindheim, Amin Askar, Stéphane Badji, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Azar Karadas og Jakob Orlov.

Stem på folkets lag til Haugesund-Brann her.