KAMPREFERAT HER:

Rune Almenning Jarstein 5

Meget god inngripen på Raudsepps store sjanse i første omgang. Reddet Norge fra tap i årets første kamp. Ellers lite han måtte gjøre.

Martin Linnes 3

Helt usynlig i første omgang, utenom da han ikke hang med på Estlands store sjanse. Skled før deres andre sjanse. Anonym offensivt.

Even Hovland 4

Slet tidvis sammen med resten av forsvaret med bakromsløpene til Zenjov. Estland slapp ikke til mange sjanser. Greit gjennomført.

Vegard Forren 3

Ute og syklet på Estlands store sjanse, og ble rundlurt av Zenjov ved en anledning. Nesten assist til Berget, og blokkerte en god, estisk mulighet.

Haitam Aleesami 4

Kan føre ballen over store avstander, samtidig som kan dunke innlegg langt opp på tribunen og sløve ballen utover sidelinjen. God blokkering i første.

Per Ciljan Skjelbred 3

Har hatt et godt samarbeid med Elabdellaoui på høyresiden, men med Linnes fungerte det ikke. Kapteinen så godt som usynlig ellers.

Håvard Nordtveit 3

Rotet bort ballen farlig i første. Av og til ble andre ballberøring en takling. Viste i ørsmå glimt litt hva han kan, men preget ikke kampen.

Stefan Johansen 3

Hjørnespark som ga Norges første sjanse, samtidig noen håpløse dødballer. God flikk til Berishas sjanse, men han burde utnyttet en skuddmulighet bedre.

Valon Berisha 4

Energisk og vil mye. Fant tidvis tonen med Berget, noe som resulterte i Norges andre sjanse. Noen gode dødballer. Bommet på en enorm mulighet.

Adama Diomande 3

Viste at han ville, tidvis god feilvendt, men ikke i nærheten av en målsjanse i sin første landskamp fra start.

Jo Inge Berget 5

Kom til Norges to første sjanser, den andre skapte han i stor grad selv. Den norske spilleren som er farligst fremover, men målet uteble.

For kort tid til å bli vurdert:

Ole Selnæs 26 min. for Nordtveit

Alexander Søderlund 26 min. for Diomande

Fredrik Midtsjø 4 min. for Skjelbred