– Det er kampens størrelse og betydning som kommer ut her. Det er to ordentlige griser som får seg selv til å se dumme ut, sier fotballekspert Simen Stamsø Møller TV 2s Premier League-studio.

– Jeg synes det er soleklart rødt kort til Fellaini, selvfølgelig. Jeg vet ikke hva reglene er når det gjelder lugging, men det er veldig barnslig gjort, fortsetter han.

Leicester-stopper Robert Huth lugget Marouane Fellaini. Da fikk han et albueslag i retur. Foto: Ap

Både han og ekspertmakker Erik Thorstvedt tror Manchester United-stjernen har spilt sin siste kamp denne sesongen.Episoden startet med litt holding og knuffing inne i feltet mellom Robert Huth og Marouane Fellaini. Så dro tyskeren Fellaini i håret, og da svarte belgieren på en måte som har fått kraftige reaksjoner.

28-åringen plantet albuen hardt i halsen på Huth, før han fulgte opp med et nytt slag som traff hodet til Leicester-spilleren. Se albueslaget hos TV 2 her.

  • Hvilke konsekvenser bør dette få? Stem nederst i saken!

Det er på ingen måte første gang Marouane Fellaini har havnet i søkelyset på grunn av denne typen episoder. I åttedelsfinalen mot Liverpool i Europa League, slo han til Liverpools Roberto Firmino med albuen.

Profilert fotballjournalist: – Fellaini er en skurk

På Twitter er reaksjonene mange:

– Fellaini sa «jeg ønsker aldri å slå til noen med albuen, jeg forsvarer bare meg selv» til BBC for noen uker siden. Nå gikk dette «selvforsvaret» nok en gang ustraffet hen, skriver den profilerte fotballjournalisten Oliver Kay i The Times – og fortsetter:

– Jeg har sett reprisen igjen nå. Ja, Huth drar i Fellainis hår og holder ham. Det kunne fort vært straffe. Mitt poeng angående Fellaini står likevel. Skurk.

– Fellaini er heldig hvis han ikke får straff for voldelig oppførsel etter den albuen mot Huth, selv om han blir dratt i håret først, skriver Mark Odgen i The Independent.

– Fellaini klarer tilsynelatende ikke å la være når det gjelder disse albuene – selv om Huth også er en «serielovbryter» når det gjelder forseelser inne i boksen, skriver Phil MacNulty i BBC.

– Jeg har hørt at Sir Bob (Charlton) ikke er så gira på å få Mourinho til å lede «klubben hans». Jeg lurer på hva han tenker om at Fellaini spiller i United-trøyen. Skammelig, skriver Richard Keys, fotballanker i beIN SPORTS.