Carlo Ancelotti mener Real Madrid må legge bak seg det sviende tapet for Barcelona i El Clásico så fort som mulig.

Tre mål av Lionel Messi hjalp Barca til 4-3-seier over erkerivalen sist helg. Trener Ancelotti håper Real reiser seg i onsdagens bortekamp mot Sevilla i spansk 1. divisjon.

– Vi må glemme tapet for Barcelona. Laget trente bra i morges, og jeg tror vi har den rette holdningen før vi reiser til Sevilla for å prøve å vinne kampen, sier Ancelotti.

Fordeler ikke skyld

Nederlaget gjorde at Atlético Madrid gikk forbi Real på tabellen på innbyrdes oppgjør, mens Barcelona følger like bak.

Mens Tata Martino har vunnet sine to første Clásico-oppgjør, har Carlo Ancelotti gått på to tap. Foto: REUTERS, Sergio Perez

– Det er ikke viktig å finne ut hvem som er ansvarlig for tapet. Nederlaget kom etter mange kamper der vi ikke tapte. Vi har like mange poeng som Atlético og ett mer enn Barcelona. Onsdagens kamp er det som er viktig, og vi må forberede oss godt, forteller Ancelotti.Sevilla har vist solid form i det siste og står med fem strake seirer i serien. I tillegg tok laget seg til kvartfinale på bekostning av byrival Betis i europaligaen sist uke.

– Det er en farlig kamp, for Sevilla spiller bra. De er fulle av selvtillit etter derbyet (mot Betis). Vi har en mulighet til å vinne på grunn av kvaliteten i stallen, og vi vet at det blir en viktig kamp, sier Ancelotti. (©NTB)