NEW YORK: Mats Zuccarello og hans New York Rangers er inne I en tung periode på hjemmeis i Madison Square Garden. For fjerde kamp på rad tapte New York Rangers hjemme.

I de siste kampene har det rett og slett gått veldig opp og ned. I det ene øyeblikket spiller de glitrende, scorer mye mål. I den neste kampen taper de klart. Kampen mot Ottawa Senators var en slik kamp hvor ingenting ville inn.

Har tillit

Mats Zuccarello er fortsatt en av spillerne som trener Alain Alain Vigneault stoler på. Men han fikk et problem søndag for en uke siden. Zuccas faste rekkekamerat Mika Zinbajed ble skadet og Vigneault måtte rokere på oppstillingen. Dermed ble hockeyhverdagen snudd noe på hodet for Mats Zuccarello.

I

Mats Zuccarello var ikke akkurat i perlehumør etter hjemmetapet mot Ottawa Senators natt til mandag.

kampen Ottawa Senators startet han i rekke sammen med Rick Nash og J.T. Miller. Han avsluttet kampen i en helt annen oppstilling. Da i en slags superrekke sammen med Derek Stepan og Chris Kreider.

— Man må bare prøve å gjøre det beste ut av ting. Det er kjedelig og få skader. Vi må bare prøve å finne kombinasjoner som gjør at vi vinner kamper.

Selv vil han ikke gjøre det til noen stort problem.

— Når man i noen kamper bare står og stanger, så er det kanskje greit å bytte litt. Men sånn er det. Det er kanskje ikke så mye å legge vekt på, sa en skuffet Mats Zuccarello i Rangers-garderoben etter kampen.

Sliten førsteperiode

Første periode startet som et gjesp og ble avsluttet som et fyrverkeri uten at vår mann var den sentrale spilleren. Mats Zuccarello var ofte på isen i sin nykomponerte rekke sammen med J.T. Miller og Rick Nash.

Fyrverkeriet kom mot slutten av perioden da begge lag pådro seg utvisninger.

Begge lag hadde i disse minuttene også store muligheter til å score. New York Rangers hadde de største. Men det var en av de søndagskveldene da det ikke ville seg helt.

Rangers vant skuddstatistikken i første periode. Det hjalp veldig lite da Ottawa slo til bare minutter inn i andre periode. 1-0 til bortelaget. Scoring Jean-Gabriel Passeu.

Den andre perioden skulle i det hele tatt bli nye 20 minutter med forspilte sjanser, slurv og spill som ikke fikk Madison Square Garden til å istemme sitt vanlige brøl: "Let's Go Rangers". I løpet av de to første periodene hadde Rangers fire overtallsspill uten å score.

Før perioden var over hadde Ottawa Senators lagt på til 2-0. Scoring Mike Stone.

Presset uten resultat

Tredje periode ble heller ingen fest for guttene fra Manhattan. Men da det sto seks minutter måtte de gjør et alvorlig siste forsøk på å ta inn ledelsen. Sjansene kom tett. Pucket danset fritt i målgarden flere ganger, men det endte alltid med at Ottawas desperat forsvarende spillere til slutt klarte å måke pucken ut. Og når de ikke klarte det, sto keeper Craig Anderson solid.

Dermed ble det tap 0-2 for Rangers. Det er første gang denne sesongen at New York Rangers ikke klarte å score.

— De spilte veldig tett defensivt. Vi blir litt overivrige og gjorde noen feil. Vi burde ha scoret mål i dag, sa Zuccarello etter kampen.