— Nå tror jeg han er ferdig.

Fløyten har gått for full tid, og Rikard Norlings overleppe trekker seg innover og nedover på storskjermen. Det er stille og glissent i rekkene på Fotballpuben.

Nytt lavmål

VONDT: - Du bytter ikke fotballag uansett hva som skjer. Men dette er vondt å se på, sier Chris Hystad (27, til venstre). Foto: Eirik Brekke

Chris Hystad (27) har gitt opp. Det skjærer innvendig å se på Brann-kamp. — Jeg har hatt troen helt til nå. Han er jo så likandes fyr. Men dette er et nytt lavmål. Dette var prikken over i-en. Eller under. Bergens stolthet skal ikke få juling i Obos-ligaen.

Han med sjøstøvlene

— Hvis ikke han der i den pressede dressen sitter på første fly til Sverige i morgen, så skal jeg aldri mer gå på stadion, sier Freddy Bertelsen (69).

Han var der i 62, da Kniksen førte byens storhet til seriemesterskap. Og med Mjelden.

— De kan gå ned på Fisketorget og finne en bedre trener. Eller få tak i han der med sjøstøvlene.

— Drillo?

— Ja, Drillo. Og Eggen. Og Mjelde som hjelpegutt.

— Ka med Teitur? stemmer en kompis i.

— Og kanskje Elisabeth Grieg kan bli styreleder?

Spillerne må ta tak

Brann har gode nok spillere til å rykke opp, sier de fleste BT snakket med på Fotballpuben i kveld. Men da må de ta seg kraftig sammen, og vise vinnervilje, sier student Martin Skaug (20).

— Norling har lagt opp til en stil som om han hadde spillere på Barcelona-nivå. Det har han jo ikke. Det er tungt å se på, sier Skaug.

Likevel finner han en slags positiv vri på misæren.

— Det er jo bra de spiller i Obos-ligaen. Hadde dette vært Eliteserien, og de hadde møtt Rosenborg eller Molde med sånt spill, hadde det jo vært fullstendig katastrofe.