YDMYKET: Marcus Pedersen og Brann. Foto: DIGITALSPORT

LEVANGER (adressa.no): Levanger-oppvisningen foran 2500 tilskuere på Moan tirsdag kveld var så overbevisende at de tilreisende Brann-supporterne ikke kunne gjøre annet enn å ty til galgenhumor da ydmykelsen var et faktum 20 minutter før slutt.Det er kanskje det beste beviset på en sterk prestasjon av Levanger.

Utnyttet keepertabbe

4-1-seieren var mer enn nok til at hjemmelagets spillere gikk rundt og gliste godt etter kampslutt.

— Det er en grunn til at det kommer så mye folk og ser kampen. Det er artig å spille mot Brann, og man forventer kanskje mer av dem, men det er fantastisk at vi har et såpass bra lag og får dem til å se så dårlig ut, sier Bendik Bye.

Den tidligere Ranheim-spilleren utnyttet en feil av Brann-keeper Kenneth Udjus da han satte inn 2-0-scoringen etter en knapp halvtime, og har et ganske kontant svar på hvordan det er å knuse bergenserne så til de grader.

— Det er jævla artig, da. Det er det.

— Det er artig å vinne kamper, uansett hvem man møter, men kanskje spesielt mot Brann, legger Bye til.

Ikke overrasket

Levanger gikk til pause med ledelsen 2-0, og fortsatte kjøret like etter hvilen da Ørjan Hopen skrudde en corner via Udjus og i nettet til 3-0. Og da Benjamin Stokke økte til 4-0 var det hele avgjort.

Erik Huseklepps trøstemål like før slutt ble ikke mer enn nettopp et trøstemål.

— 4-1 er ganske mye, og vi hadde mulighet til å sette et par til også. At det skulle bli så stor forskjell på oss var umulig å se på forhånd, sier Bye.

Ørjan Hopen mener han så lagkameratene få ekstra energi etter den gode åpningen på Moan.

— Det gjorde at ingen følte seg slitne, og at vi bare kunne fortsette å kjøre på, sier midtbanespilleren som leverte en meget solid kamp mot Brann.

Benjamin Stokke er ikke overrasket over at det endte med hjemmeseier tirsdag kveld.

— Vi har hatt noen gode seire – senest i Sogndal for et par uker siden – så vi vet vi kan levere mot de beste i serien. Jeg er ikke overrasket over at vi leverte denne prestasjonen, sier han.