Da Jerv gikk til pause med 2-0 i sekken, måtte det en skikkelig tordentale fra kaptein Glenn Andersen til for å snu humøret.

  • Det ristet i veggene, sier Jerv-back Henrik Robstad etter kampen.

Jerv var godt med spillemessig i første omgang i kampen mot Sandnes Ulf, men gikk til pause liggende under 2-0. Med hengende hoder gikk spillerne inn i garderoben, vel vitende om at de egentlig hadde spilt en omgang til å være fornøyd med.

— For puslete

  • Det hjalp med en tordentale fra Glenn. Vi var for puslete i begge boksene, sier Robstad til Fædrelandsvennen.

At det hjalp er en underdrivelse. Scoringer fra nettopp Robstad, og Alexander Lind, gjorde at Jerv kunne ta med seg ett poeng hjem til Grimstad.

  • Det var ikke noe tordentale, hevder kapteinen selv overfor Fædrelandsvennen.

- Robstad sier det ristet i veggene?

  • Hehe. Nei, det gjorde det nok ikke. Men man trenger å høre det i blant. For disse unggutta opplevdes det sikkert som en tordentale, men jeg vil ikke kalle det det.

- Må tørre å stikke hodet fram

Han sier han er «jævlig skuffa» over ikke å ta tre poeng. Det er merkverdige uttalelser etter å ha spilt en av de vanskeligste bortekampene for sesongen og ligget under 2-0 til pause.

  • Vi skal ikke slippe inn mål på dødball som vi gjør. Vi må tørre å stikke hodet fram og ofre oss litt foran boksene. Det er der det avgjøres, sier Andersen, som er fortrolig med å ta oppgaven som motivator i garderoben, all den tid han har den erfaringen han har.

  • Men vi er fortsatt ubeseiret i 1. divisjon, sier kapteinen og flirer.

Steinar Pedersen sier han er veldig fornøyd med kapteinen sin i dag.

  • Han er en rutinert kar, og når han mener i pausen at hele laget er for dårlige, så sier han fra. Glenn sine ord i pausen var veldig viktige, sier Jerv-treneren til Fædrelandsvennen.

Protesterer på rødt kort

Han mener laget viser en moral ved å komme tilbake slik de gjør. Selv var han etter kampen skuffet over ikke å ha tatt tre poeng, samt opptatt av å få levert protest på Mohammed Fuseinis røde kort. Jerv mener det var feil mann som fikk det første gule til Fuseini.

Men 2-2 borte mot Sandnes Ulf lar seg uansett høre.

  • Vi kommer tilbake og står opp mye bedre, og er tøffe foran begge boksene. Det får vi betalt for, sier Pedersen.