Real Madrid-keeperen som skulle være en del av den nå så beryktede David de Gea-overgangen fra Manchester United til Real Madrid, er fortsatt Real Madrid-spiller i dag. Det er han glad for nå, skriver den spanske sportsavisen Marca.

Vår fotballekspert Lars Tjærnås har gjort en oppsummering og vurdering av det som skjedde i denne sommerens overgangsvindu. Les vurderingen her!

Ventet timevis i flyet

Men han var på god vei til å bli United-spiller. Sent mandag ble han skysset til flyplassen i Madrid for å reise i privatfly til Manchester. United vill ha ham til byen slik at de kunne gjøre en medisinske testen i England. Real Madrid mente at det hele bare ville forsinke overgangen.

foto
Ingen overgang i denne omgang for Keylor Navas. Foto: SUSANA VERA

Til slutt ble han og kona og agenten kalt tilbake fra flyplassen. Da hadde de ventet i nærmere to timer i privatflyet. Den medisinske testen skulle gjennomføres på Real Madrids treningsfelt Valdebebas. Men problemene stoppet ikke der. Det oppsto uenigheter om kontrakten. Til slutt fikk han oversendt en 18 sider lang kontrakt på teknisk komplisert juridisk engelsk ut på ettermiddagen mandag. Denne kontrakten fikk han og hans agent til slutt sendt over innenfor fristen som var en halv time før overgangsvinduet stengte.Men det skulle ikke ende på Old Trafford for Navas. Til slutt falt hele avtalen mellom Real Madrid og United om overgangen til David De Gea sammen. Landslagsspilleren for Costa Rica var fortsatt Real Madrid-spiller.

Real Madrid beklaget

Real Madrid har beklaget rotet overfor Navas. Selv er han svært godt fornøyd med at han nå på mange måter får en ny start i Real Madrid.

Keylor Navas har stått begge seriekampene til Real Madrid denne sesongen, men ville trolig blitt nødt til å vike plassen dersom David de Gea-overgangen hadde gått i orden og han selv hadde blitt i klubben.

Ifølge Marcaser han selv på det hele som en ny start i Real Madrid og feiret det hele med å trene alene på Valdebebas dagen etter. Mange av Real Madrids spillere er borte for å spille for sine respektive land i landslagspausen. Selv hadde han fått fri fra landslagsoppdrag av Costa Ricas trener.

Costa Rica spiller treningskamp mot Brasil kommende lørdag.

Det var kaotisk i perioder etter at overgangen for David De Gea fikk i vasken. De to klubbene skyldte på hverandre. Les mer om det her.

Vår fotballekspert Lars Tjærnås har gjort en oppsummering og vurdering av det som skjedde i denne sommerens overgangsvindu.