Ved midnatt mandag ble overgangsvinduet stengt i en rekke land, som for eksempel Spania, Frankrike, Tyskland og Italia. Etter midnatt har ingen klubber i de nevnte landene lov til å kjøpe spillere.

Selge kan de derimot.

Derfor spekulerer engelske medier fremdeles på hvilke klubber som kan hente hvem frem til klokken 18 tirsdag lokal tid – klokken 19 norsk tid. For da først lukkes det engelske overgangsvinduet. I Skottland kan de faktisk handle helt til midnatt tirsdag.

Men hvorfor har ikke England samme deadline som de fire andre store nasjonene? Svaret heter Bank Holiday, men det har ingenting å gjøre med noen bank — selv om vi vanligvis snakker enorme summer i forbindelse med overganger.

Summer Bank Holiday faller på den siste mandagen i august, og da har mange borgere i Storbritannia fri. Blant dem bankansatte. Dermed blir det umulig for klubbene å gjennomføre handler den siste dagen, og slik kan det jo ikke være?

I år er deadline satt til klokken 18 lokal tid, et tidspunkt som kan passe lagene som er med i Champions League siden de må levere sine tropper til UEFA i kveld kl. 23. FØLG DEADLINE DAY HER: