Sarah Louise Rung fortsetter å imponere, i dagens to forsøk hadde hun ingen problemer med å parkere konkurrentene.

Hun startet dagen under VM i svømming for funksjonshemmede i Glasgow med forsøk på 100 meter bryst. Uten å anstrenge seg nevneverdig svømte hun inn til klar seier med tiden 1.48,43. — Planen var at hun skulle svømme så billig så mulig i forsøket, samtidig som Sarah Louise måtte være nok skjerpet slik at hun ikke gjorde noen feil i vendingene, forklarer trener Morten Eklund.

Liten tid mellom øvelsene

Og han var godt fornøyd med det Sarah Louise Rung gjorde i forsøket på den første distansen i formiddag. Bare en halvtime etter 100 meter bryst var hun nemlig klar for sin andre øvelse, 200 meter medley.

— Den distansen svømte hun på 3.22,62. Begge øvelsene ble gjennomført veldig kontrollert fra hennes side, og tidene var ikke noe vi tenkte så mye på, sier han.

Trener Morten Eklund legger ikke skjul på at han var godt fornøyd med måten hun svømte på under forsøkene, men han er samtidig klar på at Sarah Louise Rung ikke legger opp til noen topptider i finalene sent i kveld.

Ikke så opptatt av tidene

— For henne er det viktigst å kunne komme på toppen av seierspallen på begge distansene, selv om det ikke er mer enn 45 minutter mellom dem, sier Eklund.

Han tror ikke det blir tider opp mot hennes aller beste i kveldens øvelser, men det bruker de ikke så mye energi på.

— De gode tidene får vi heller sikte oss inn på ved et annet stevne. Her i Glasgow kommer nemlig øvelsene veldig tett på for henne, spesielt under dagens konkurranse, understreker Morten Eklund.