MOLDE (Rbnett) : Krangelen mellom Dag-Eilev Fagermo og Tommy Høiland fortsatte også etter diskusjonen på Ullevaal stadion. Odd-treneren og Molde-spilleren møttes igjen på toalettet under banketten på Bristol søndag kveld, med flere andre MFK-representanter som vitner. Skulder mot skulder slo de av en prat ved pisserenna, uten at det ble noe mer drittslenging.

— Han sa vel noe sånt som at han aldri hadde påstått at jeg var dum. Men jeg oppfattet det ikke som noen unnskyldning, sier Høiland til Rbnett.

Tommy Høilands twittermelding der han kalte Odd-treneren for Dag-Eilev Tapermo fikk Fagermo til å uttale til VGTV at «Høiland ikke er blant de skarpeste knivene i skuffen - han er kanskje ikke i skuffen engang».

Han gjentok utsagnet da Høiland også dukket opp i pressesonen etter søndagens cupfinale på Ullevaal.

Han stoppet ikke der. Da han gikk, var sluttreplikken mot Høiland: «ta deg litt utdanning, så blir det bedre».

- Kjenner meg ikke

— Dag-Eilev Fagermo kjenner ikke meg. Han har ingen forutsetninger for å vite om jeg er dum eller ikke. Men når han angriper meg personlig og begynner å snakke om utdanning, så forstår jeg jo at folk oppfatter det som mobbing, sier Høiland.

-Tar du deg nær av uttalelsene til Fagermo?

-Jeg er såpass trygg på meg sjøl at jeg vet jeg ikke er dum. Jeg bryr meg ikke om hva Fagermo sier. Men jeg skjønner at Tor Ole blir forbanna når han går etter spillerne hans på den måten.

Høiland innrømmer at han terget Fagermo på et litt sårt tidspunkt, rett etter finaletapet mot Molde. 25-åringen mener likevel treneren burde tålt spøken.

— Det er han som har fyrt opp gjennom hele sesongen. Siden han er så glad i å slenge med leppa, trodde jeg kanskje at han tåler å få litt tilbake. Men Fagermo syntes tydeligvis ikke at jeg var morsom. Det er litt rart at en trener i slutten av 40-årene blir så sur på grunn av en tullete twittermelding med barnslig humor. Nå er jeg ferdig med denne saken. Vi har vunnet to gull og skal glede oss over suksessen. Så skal vi se fram til at Molde skal spille i Europa neste år, sier Tommy Høiland.

Ble lynforbanna

Ferdig med saken er ikke Molde-trener Tor Ole Skullerud. Han er provsert over oppførselen til trenerkollegaen i Skien.

– Jeg ble lynforbanna da jeg så det. Dette er fullstendig lavmål, sier Skullerud til VG.

– Dette er så til de grader over streken. Han har ikke noe med å omtale en av mine spillere på en slik måte. Som leder for Molde, finner jeg meg ikke i det, sier han. Dette kan ikke stå ubesvart. Det er ren, skjær mobbing, sier treneren.

Han krever at Fagermo må gå ut med en gang og be om unnskyldning.

Ifølge VG har Fagermo sendt SMS der han forteller at han har skværet opp med Høiland, uten at Molde-spilleren er av samme oppfatning.

Skullerud likte nok heller ikke twittermeldingen fra Høiland.

– Jeg er ikke den typen som synes at en slik melding fra Høiland er nødvendig å komme med. Men når Dag-Eilev har fyrt opp slik han har gjort over tid, så er det vel ikke unaturlig at denne typen tilsvar kommer, sier han.

– Jeg trodde han var en talsmann for god humor, og at han var flink til å takle ting med humor. Men det han sa i går var mangel på folkeskikk, sier Skullerud til VG.