SEVILLA: MFK-manager Ole Gunnar Solskjær har fått med seg Sevillas enorme hjemmestatistikk. 13 strake seire på Ramón Sanchéz Pizjuán er fasiten for det spanske laget.

– Det må jo ta slutt snart. Vi har stor respekt for dem, både treneren og laget. Men vi her ikke her for bare å gjøre opp tallene. Vi har tro på å fortsette der vi slapp i fjor høst. De minnene og prestasjonene spillerne fikk, skal kunne gjenskapes på de to kampene som kommer. Det er bare å finne dagsformen, men det ser bra ut. Vi har trent hardt, men tatt det mer rolig den siste tida. Den ekstra energien håper vi vil vise seg i kampen, sa Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen onsdag kveld.

GOD STEMNING: Molde trener i Sevilla. Foto: Bjørn Brunvoll

– Hva er et godkjent resultat? – Et resultatet som kommer etter at alle har gjort sitt beste. Det eneste jeg krever av spillerne er nettopp det. Om vi går av banen og ikke angrer på noe, er jeg fornøyd. Dette er nitti minutter hvor spillerne kan slippe seg løs, sa Solskjær.

– Kan du rangere denne kampen på et vis?

– Det er den største utfordringa vi har hatt som lag siden jeg kom til Molde. Vi har spilt kamper mot gode lag tidligere, men det her er dobbelt regjerende mester i Europa League. Det er et lag i kjempeform, men vi gleder oss. Dette blir en fantastisk utfordring for oss, sa Solskjær.

Råd fra Solbakken

Molde har hatt to måneder på å forberede seg til Europa League-kampene, men Solskjær avfeide at alt fokus de siste ukene har vært på Sevilla.

– Alt fokus har ikke vært på de kampene. Det er jo Tippeligaen vi tenker på i år. Men det er klart at den første ordentlige kampen er nå mot Sevilla. Da jeg tok pro lisens-kurset mitt, skulle Ståle Solbakken og FCK møte Chelsea. De var i samme situasjon og hadde samme inngang. Jeg har brukt litt av den erfaringen som Ståle gjorde da, fortalte MFK-manageren.

Flere utskiftninger har blitt gjort siden gruppespillkampene. Etzaz Hussain, Harmeet Singh, Martin Linnes og Tommy Høiland er blant spillerne som nå er ute av troppen. De mange utskiftningene er likevel ikke noe som bekymrer Solskjær.

– Vi vil jo mye heller være i en sånn situasjon, enn å spille kvalifisering når vi er i toppform midt i sesongen. At sesongen er ferdig er ikke noe vi kan gjøre noe med. Vi gjorde det såpass bra at vi solgte noen spillere. Det er en utfordring det også, sa Solskjær.

LES OLA BERNHUS' KOMMENTAR: