BILDET KOMMER FRA SCANPIX DATABASEDRAMMEN 20090315:Starts Geir Ludvig Fevang under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Start på Marienlyst stadion søndag kveld. Kampen endte 3-3.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Foto: SCANPIX
Jesper Mathisen i kamp mot Ham Kam på La MangaFOTO: JON ANDERS SKAU Foto: Jon Anders Skau

Start har slitt med skadeproblemer på nøkkelspillere etter oppgjøret mot Lillestrøm 6. mai. Geir Ludvig Fevang måtte gi seg på oppvarmingen før kampen på grunn av en føling av stekk. Bernt Hulsker måtte gå av etter 65 minutter i samme kamp, og tok ultralyd av beinet forrige fredag.

— Ultralyden så bra ut. Han hadde veldig stiv muskulatur, men det var ikke strekk, sier Starts fysioterapeut Gunnvor Halmøy.

Les også:

Hulsker skal i likhet med Jesper Mathisen testes i dag, og Halmøy håper duoen er med for fullt sammen med resten av laget i morgen.

Når det gjelder Fevang, så skal han trene alternativt onsdag, og testes på torsdagens trening.

Halmøy håper og tror trioen blir spilleklar til oppgjøret mot Brann 16. mai. 09

Det er gode nyheter for Start-trener Knut Tørum. Spesielt Fevang og Hulsker har storspilt for Sørlendingene denne sesongen, og har bidratt med halvparten av lagets 16 mål så langt.

Erik Mykland uttalte til fvn.no forrige uke at kroppen ikke kjentes bra ut etter to kamper på tre dager. Han fikk derfor hvile da Start tok seg videre i cupen etter 4-1 mot Trauma søndag.

— Han er i gang igjen, sier Halmøy om 37-åringen,

To spillere som fortsatt er et stykke unna er Solomon Owello og Ole Martin Årst.

- De venter vi med, og begge trener en del alternativt, sier Halmøy.