TRONDHEIM (adressa.no): Ettersom det er tidlig, og Rosenborg-spillerne heller ikke har tatt noe hensyn til kampene i treningshverdagen, har ikke trener Kåre Ingebrigtsen sagt for mye om hvilke svar han har fått av de to treningskampene foreløpig.

Men fra sidelinjen ga Kristiansund-kampen lørdag (7-3) fire klare svar før onsdagens kamp mot Odd i Abra-hallen

  • Magnus Stamnestrø har meldt seg på for alvor. Både i kampen om spilletid og i kampen om ny kontrakt (går ut til nyttår). Han dunket inn tre sist, og spiller etter alt å dømme også i dag.

  • Nyervervelsen Elba Rashani fikk vist skeptikerne etter den tunge tiden i Danmark at han kan, han også. Tre fine scoringer og en konstant trussel mot Kristiansund.

  • Midtstopperparet virker per i dag å bli Tore Reginiussen og Holmar Örn Eyjolfsson. Jo da, Kristiansund-beina var tyngre da de to kom innpå etter pause lørdag, men det var stengt de siste 45 i 7-3-matchen

  • Anders Konradsen vil nå få sjansen sentralt på midten, etter en kamp hvor han ble mer og mer varm i trøya etter hvert.

Tok med ballen framover

Akkurat det siste punktet er også det mest spennende i disse "post-Selnæs"-tider på Lerkendal. Og etter kampen lørdag gikk Bruttern langt i å si at midtbanejakten var lagt på vent de neste ukene, og at det nå skal rendyrkes én person i rollen de neste tre-fire kampene.

LES OGSÅ:

— Anders skal få tid i den rollen nå. Han var veldig god mot Kristiansund, og var blant annet god til å ta med seg ballen framover på egen hånd. De gangene sto Mike Jensen igjen, og denne variasjonen kan gi oss en ny dimensjon på midtbanen. Vi er veldig godt forspent i egne rekker for tiden, sier han.

Konradsen selv er innstilt på å gjøre rollen til sin.

— Ja absolutt. Det er jeg klar for. Jeg synes det gikk bra i dag, sa Konradsen lørdag.

Dermed er "prosjekt Konradsen" oppe og går for fullt. Et prosjekt som i klartekst betyr at han nå får starte de neste kampene, uten press på at RBK jakter erstatter. Han starter i dag, og planen er at han også skal starte mot FC København i Parken søndag, og i hvert fall en av de to treningskampene på spanske Marbella i neste uke.

— Vi tar ingen evaluering rundt midtbanespiller før tidligst etter Marbella nå, sier Bruttern – og gir på den måten Konradsen arbeidsro.

Helland og Lunna

Ellers blir det spennende å se om Pål André Helland er tilbake onsdag. Han sto over med "smårusk" mot Kristiansund.

Alexander Lund Hansen er imidlertid ute på ubestemt tid, etter hodesmellen han pådro seg på trening for en stund tilbake.

Adressa.no følger kampen i Abrahallen direkte fra klokken 15.30.