NORGE-NEW ZEALAND 2-0

RANDABERG (Aftenbladet): Lenge så det ut til at innendørslandskampen mot New Zealand i Randaberg Arena skulle ende målløs, men søstrene Hegreberg ville det annerledes. Først ble et frispark fra storesøster Andrine stusset i mål etter en klynge i feltet, mens lillesøster Ada gjorde 2-0 da hun kom alene med keeper i sluttminuttene.

Fem endringer

Even Pellerud hadde byttet fem spillere i førsteoppstillingen i forhold til tirsdagens kamp, som endte 1-1. Blant dem keeper Ingrid Hjelmseth, Caroline Graham Hansen og Isabell Herlovsen. Det norske laget brukte da også over en halv omgang på å spille seg til den første sjansen, og de første 45 minuttene var det bare da Ada Hegreberg headet over etter 36 minutter at Norge var nær en scoring.

New Zealand fikk sin største mulighet sekunder før pause, da det ble reddet på den norske målstreken etter en corner.

Også den andre omgangen var spillemessig jevn, uten store sjanser. Norge jaktet bakrom på et velorganisert og løpsvillig New Zealand, uten veldig stor suksess. Men på dødball var de norske jentene farlige. Og slik kom også det første målet. Andrine Hegerberg slo et frispark inn i feltet fra 30 meters hold, stusset ballen i klyngen foran mål og endte i nettet.

Og da New Zealand gjorde en sjelden feil bakover, var Ada Hegerberg sikker da hun kom alene med keeper, og ordnet 2-0. Dette var Norges siste kvinnelandskamp i 2014. Neste aktivitet er i januar. Norge spiller VM i Canada i juni 2015. ## Kampfakta