Ryktene om at Cristiano Ronaldo akter å vende tilbake til Manchester United har pågått lenge, nesten helt siden portugiseren forlot United for Real Madrid i 2009. Nå dementerer imidlertid Ronaldos agent Jorge Mendes ryktene.

— Han er veldig lykkelig i Real Madrid. Det er umulig å ta Ronaldo vekk fra klubben, sier Mendes til radiokanalen Cadena Cope ifølge den spanske sportsavisen AS.

— Han blir bedre hver dag, og han vil fortsette fremgangen til han blir 40 år. Cristiano er lykkelig i Real Madrid, og har alltid vært det. Han kommer til å slå alle rekorder og legge opp her, fortsetter den portugisiske agenten.

Jorge Mendes (til venstre) har flere av verdens største fotballstjerner på klientlisten, deriblant Cristiano Ronaldo. Foto: REUTERS

Det skal heller ikke ha kommet inn bud på den 29-årige målmaskinen.— Jeg får ikke tilbud, fordi folk vet at det er umulig å ta Ronaldo bort fra Real Madrid. Det er ikke vits å spørre en gang, sier Mendes.

Ronaldos kontrakt med Real Madrid strekker seg til 2018. ## Var lei seg

Ronaldo har tidligere uttalt at Real Madrid er drømmeklubben hans, men de siste årene har det versert rykter om at han ikke trives i hovedstadsklubben. Ryktene tok spesielt av høsten 2012, da han ikke feiret sine to mål i en 3-0-seier over Granada.

— Jeg er lei meg på grunn av et profesjonellt problem, og klubben vet hvorfor. Derfor feiret jeg ikke målene, fordi jeg ikke er lykkelig, var Ronaldos kryptiske melding etter den kampen.

Han har også flere ganger flørtet med gamleklubben Manchester United i mediene.

— Alle vet det, og jeg har sagt det mange ganger tidligere. Manchester er i hjertet mitt. Jeg forlot mange gode venner der, supporterne var utrolige, og jeg håper å kunne komme tilbake en dag, sa Ronaldo til Daily Mail i september 2014.

Cristiano Ronaldo ble raskt et ikon i Manchester United. Her hysjer han mot Reading-fansen i 2008. Foto: REUTERS

Nå fastslår altså agenten at Ronaldo ikke returnerer til United, men at han snarere kommer til å ende karrieren i Real Madrid. Mendes er imidlertid klar på at klienten hans fortsatt er glad i den engelske gamleklubben, som signerte ham som 18-åring fra Sporting Lisboa i 2003.— Han har fortsatt en spesiell følelse for United, fordi han tilbragte seks år der. Men han har bare følelser for Real Madsrid, og vil bli der for alltid. Han er ekstremt glad. Én ting han har er respekt for de som husker ham, men hans interesse er hos Real Madrid, sier agenten.

Tre hat-trick på fire kamper

Mendes regnes som verdens mektigste fotballagent. Han har et nært forhold til Ronaldo, og har vært sentral i Ronaldos to klubbskifter som proffspiller: overgangen til Manchester United i 2003, og overgangen til Real Madrid i 2009. Kun Barcelonas Lionel Messi har gitt reell Ronaldo kamp om å være verdens beste spiller siden Ronaldo ankom spansk fotball.

Ronaldo scoret 177 ligamål i sine fem første sesonger i Real Madrid.

Denne sesongen har han startet forrykende. Ronaldo har scoret 13 mål på seks ligakamper denne høsten, og han har scorettre hat-trick på sine siste fire ligakamper.