BLOGG: Det var tung bane og tunge bein, men superreserve Dadi Cool fikset seieren med nok et strålende innhopp.

Den unge islendingen stråler av selvtillit for tiden. På sine 30 minutter skapte han masse trøbbel for LSK-forsvaret. En skal selvsagt ta med at han spilte mot trøtte bein og trøtte hoder, men det skal likevel mye til for å holde Böddien utenfor laget andre påskedag. Igjen scorer han et mål som langt fra er ferdigscoret. Han viser en herlig innstilling når han når ballen foran LSK-keeper, vipper den elegant over den utrusende målvakten og setter den trygt i nettet.

Værforholdene preget nok en rotete kamp som kunne vippet begge veier. At Viking da klarer å knipe seieren i sluttminuttene gir en ekstra glede. Jeg fant meg selv i knestående foran tv-ruta da Bödvarsson scoret. Da Thioune slo den ene livsfarlige pasningen etter den andre på overtid brølte jeg så høyt at katta stakk som en olja lyn. Det er knallhardt å være supporter.

Dette var en kamp der Viking fremsto som litt blasse og trege. Tempoet var svakt, og vi var upresise i pasningsspillet. Verken Joackim Jørgensen eller Sverrison hadde noen god dag på midten, og vi ble overspilt flere ganger. Heller ikke kanten våre hadde helt dagen. Steinthor var mer aktiv enn Yanni, men sluttresultatet var ofte begredelig.

Det er bakover på banen det må deles ut skryt. Igjen syntes jeg Andy gjør en god kamp på høyrebacken. Trond Erik Bertelsen ble på sett og vis matchvinner han også når han redder på strek i sluttminuttene. Og bakerst står Arild Østbø med stor trygghet. Jeg syntes vår unge keeper fortjener mye skryt for starten han har hatt som Viking-keeper. I dag har han en flott redning nå ballen er på vei over streken etter corner. Han opptrer rolig, og gjør få feil. Det eneste han må jobbe med er treffsikkerheten på lange utkast.

Dagens seier var viktig. Vi har en knalltøff serieåpning, og står med to uavgjort til nå. Uavgjort i to kamper der vi burde vunnet. På Åråsen så det også ut til å gå mot uavgjort, men Jon Dadi Bödsvarsson fikset tre lekre, smekre poeng. Det vipper seriestarten fra godkjent til bra. Det gjør at vi henger med på øvre halvdel, og det gjør at vi møter Haugesund med vind i seilene. Og med Jon Dadi Bödsvarsson på topp!