JOHANNESBURG/SOCCER CITY: Den brasilianske treneren mener spillerne hans holdt på å bli knekt av atmosfæren, men at det kom seg.

Les også:

– De fleste av våre spillere spiller i hjemlig serie og er ikke vant til store anledninger som dette. Vi brukte en del tid på å bli vant til forholdene, men etter de første 15 minuttene begynte vi å spille vårt spill, sier han.

Parreira innrømmer at sentralamerikanerne var best i første omgang.

– Vi visste at dette Mexico-laget var et av de mest offensive i VM. De har kvalitetsspillere over hele banen. I annen omgang var kampen jevnere og vi hadde sjanser, vi kunne til og med ha vunnet, sier Parreira.

Nå tror han pilen peker oppover for laget hans.

– Jeg tror vi har fått hull på dette nå. Resultatet var ikke det jeg ønsket, men det vil i det minste sørge for at vi er med helt til siste kamp i gruppespillet, sier han.

Alt om VM får du her:

Mexico-trener Javier Aguirre mener uavgjort var et korrekt resultat etter spill og sjanser.

– Vi brente mange sjanser og vi bommet i posisjonsspillet da de fikk målet sitt. Det ble litt kaotisk. Heldigvis utlignet vi etter hvert. Vi kunne ha vunnet, vi kunne ha tapt. Begge lag har en bitter smak i munnen etter dette, men det er slik det er. Nå er vi nødt til å slå Frankrike, analyserer VM-helten fra 1986.