Det var ampert mellom Kjetil Rekdal og Tor Ole Skullerud på Ullevaal lørdag, men Vålerenga-treneren hadde ingen problemer med å innrømme at laget hans tapte mot en bedre motstander. Molde var et par hakk bedre til det aller meste, og vant fullt fortjent etter scoringer av Daniel Chima Chukwu og Fredrik Gulbrandsen.

Molde har ikke tapt en eliteseriekamp siden 5. april, og ser nesten utilnærmelige ut på veien mot seriegull nummer tre på fire år. Skullerud er svært begeistret over det spillerne hans presterer.

Tor Ole Skullerud ledet Molde til en ny seier lørdag. Foto: DIGITALSPORT

— Det er fantastisk. Det er imponerende. Det er godt gjort. Jeg hadde ikke sett for meg at vi skulle ha en sånn seiersrekke da jeg tok over laget. En sesong over all forventning, sier han til Rbnett.

Bunnsolide

Prestasjonen mot Vålerenga oppsummerer han på følgende måte:

— Et strålende Molde-lag spiller en nærmest prikkfri bortekamp. Igjen. Vi er gode fremover, gode bakover og gir nesten ikke bort sjanser. Vi har vært bunnsolide hele veien i år, sier han.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var ikke spesielt fornøyd med lagets innsats mot Molde, men han hadde ingen problemer med å innrømme at de møtte overmakten i Tor Ole Skulleruds seiersmaskin.

— De viser hvorfor de leder serien. Vi løftet oss i 2. omgang, men klarte ikke å score på dem. De var et par hakk over oss hele veien, og det er ikke overraskende i det hele tatt. Vi kan imidlertid dra nytte av denne opplevelsen. Nå har vi sett nivået til det beste laget i serien, og vet hva vi må strekke oss etter, sier han.

Formspiller

Daniel Chima Chukwu scoret kampens første mål etter 22 minutter, etter å ha brukt rå muskelkraft og imponerende balanse til å knuse Gunnarsson i en duell ute på venstrekanten. Chima tok med seg ballen inn i boksen, vendte vekk en spiller og plasserte den iskaldt i nærmeste hjørne.

— Jeg så muligheten, og bestemte meg for å gå i kroppen på ham for å få tak i ballen, kommenterer målscoreren.

Chima mener årets Molde-utgave er den sterkeste han har spilt på, og ser med optimisme på serieinnspurten. Fokus nå er imidlertid et annet sted.

— Onsdag er det Stabæk i cupen. Jeg drømmer om å spille her (Ullevaal) igjen senere i år, sier han.