ALFHEIM: Tromsø IL har i flere uker vært i dialog med Kenny Stamatopoulos og AIK om en overgang for den 36 år gamle keeperen. Det vil si, fra TILs side har et lån vært mest aktuelt.

Stamatopoulos var TIL-keeper i perioden 2006-2009. Keeperens kone er fra Tromsø og i juleferien besøkte han Alfheim for å ta en prat om et mulig comeback på Alfheim.

– Blir ikke enige

Men nå ser det mørkt ut med tanke på en overgang.

– Jeg er tilbake i Stockholm og begynner på oppkjøringen til ny sesong i morgen. Slik det ser ut nå, kommer det (TIL-overgang) ikke til å skje. Vi alle kan ikke bli enige. For mer informasjon, så antar jeg du må snakke med Svein-Morten, meldte Stamatopoulos til iTromsø i går.

Keeperen har to år igjen av kontrakten med AIK, en kontrakt som ble signert da han var førstekeeper i stockholmsklubben.

– Litt komplisert

Nylig uttalte sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø at den svenske eliteserieklubben AIK ikke ville låne ut keeperen, men kun godta en permanent overgang.

– Det er ikke helt avklart hva som skjer rundt Kenny. Det er litt komplisert, så vi får se. Et utlån er uaktuelt for AIK. Det er status, sa sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen til iTromsø for et par dager siden.

Johansen har ikke besvart iTromsøs henvendelser i dag.

TIL har kun en keeper i stallen per i dag, og det er Gudmund Kongshavn som hadde en skadeplaget førstesesong på Alfheim.