Sannsynligheten for at vi rykker ned er større enn at vi holder plassen. Avgir Brann poeng på fredag og Haugesund taper i Molde, blir det et rotterace de siste tre rundene. Særlig når vi slår Sogndal på søndag.

Selv har jeg signert ny kontrakt for en tid tilbake. Etter fire år i klubb og by trives jeg godt og er med neste år uansett divisjon. #MedUansett er ei kampanje Sandnes Ulf har satt i gang etter at vår hovedsponsor (Øster Hus) slo fast at de er med uansett på et sponsortreff.HitecProducts er først ute med å signere en stor avtale. De skal også være på drakten vår neste år. #MedUansett. Meg bekjent er også flere sponsorer positiv til 2015. Dette betyr mye for klubb og ikke minst spillerne.

De lojale supporterne skal også bli verdsatt gjennom #MedUansett. Sesongkortholdere skal få noe tilbake for å være trofaste. Nå til helga kan de ta med en venn. Gjør det! Vi trenger dere, mest i motgang.

Spillerne har fortsatt tro på Tippeliga neste år. Vi har fått mange sjanser og nå må vi begynne å ta dem. De foregående årene i Tippeligaen har vi hatt seiersrekker på tre kamper vært år. Håper den kommer i år også.