Kampen mot Haugesund var under middels for vår del. Da blir det vanskelig å ta poeng på bortebane mot et heltent FKH.

Det ser mørkt ut. Vi gir alt så lenge det er teoretisk mulig. Det skylder vi supporterne, klubben og hverandre.

Med Sarpsborg-seier i Bergen neste fredag, og vi tar Sogndal, er det kontakt igjen. Da kan alt skje.

Selv er jeg på Åndalsnes frem til i morgen. Foten er bedre og jeg håper å kunne være aktuell til Sogndal-kampen, men først er det landslagspause.

Landslaget

Prosjekt Høgmo har ikke gitt resultater, enda. En bevisst strategi om å møte knallhard motstand i treningskamper skal gir resultater fremover.

Unge spillere får sjansen. Håper de tar den. Etter at EM har fått plass til 24 lag bør vi ha mulighet. Selv skal jeg ta på meg drakta og heie dem frem.

Vi mangler rutinerte spillere som presterer i de største ligaene. Det er vel bare Tarik og Skjelbred som spiller fast på høyeste nivå. Det er for få. Forren, Nyland og Tettey har nivået inne og bør skifte klubb i januar.

Selv om jeg har kranglet mye med Samuelsen er han høyaktuell for startplass i mine øyne. Spissplassen er vanskelig. Frode Johnsen?

Her er min førsteellever: Nyland — Linnes, Nordtveit, Forren, Parr - Tettey - Skjelbred, Johansen - Dæhli - Nielsen, Elyounoussi.

Alternativ to er å spille med reine kanter og sette inn Frode Johnsen på topp. Kan ikke bare tenke på utvikling. Resultater betyr fortsatt mest! Enig?