JERV-FOLLO 2-2

GRIMSTAD (fvn.no): — Det er så mange tanker som går gjennom hodet når den går inn. Det er helt utrolig, sier Glenn Andersen til Fædrelandsvennen.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over!

I det 95. minutt headet han inn 2-2 mot Follo. Målet sendte Follo ned til 2. divisjon og Jerv får muligheten i kvalik til eliteserien hvor de møter Hødd borte førstkommende søndag.

— Akkurat nå, tenker jeg at dette er det sykeste jeg har opplevd. Det er det gøyeste jeg har vært med på, sier Jerv-trener Steinar Pedersen.

Davy Wathne om den utrolige avslutningen på 1. divisjon: - Dette er det uten sammenligning sykeste dramaet i norsk klubbfotball!

- Helt fantastisk

Håpet var i ferd med å forsvinne for Jerv. Alt som kunne gå galt, gikk galt. Brann tapte hjemme for Hødd og Sandnes Ulf slo Ranheim. I tillegg gjorde Jerv det vanskelig for seg selv ved å gå mot tap for Follo, før Glenn Andersen frelset Jerv og Grimstad. Dommerne blåste av kampen med en gang etter målet. Levermyr ble stormet av glade sørlendinger.

— Nå har jeg det utrolig fint. Det er en fenomenal prestasjon av oss, men jeg er ikke overrasket, sier Andersen.

— Vi spiller en litt dårlig kamp, men vi driter litt i det nå. Det er en syk deilig følelse når Glenn setter det målet, jubler keeper Øyvind Knutsen.

Ohi Omoijuanfo reduserte først til 1-2 og slo innlegget til 2-2-målet. Han klarte ikke å beskrive følelsene sine etter kampen.

— Det er så deilig, helt fantastisk. Jeg vet ikke hvilke ord jeg skal bruke. Det er så nydelig, jubler Omoijuanfo.

Stolt styreleder

Styreleder Per Gunnar Topland holdt liv på tribunen og ledet heiaropene under kampen. Etter kampen var det en stolt mann som kunne juble etter den eventyrlige dramatikken.

-Det er utrolig gøy for gutta. Jeg er veldig stolt nå. Vi spiller kanskje ikke en så god kamp, men dette er fantastisk, forteller Topland.

Stolt var også Steinar Pedersen.

— Det er en fantastisk prestasjon å komme opp i 1. divisjon og klare å komme oss til kvalik. Det er mye sterkere enn å rykke rett opp fra 3. divisjon til 1. divisjon, mener Pedersen.

— Fotballen er brutal. Denne gangen slo den vår vei, men jeg er ikke fornøyd med måten vi takler forventningene i dag. Når det er sagt er det fortjent at vi tar poeng, fortsetter han.