Statistikksenter Eliteserien:

Molde skapte flest sjanser på Aker Stadion, men da kampen sto og vippet på 1-1 klarte de ikke å finne veien til nettmaskene. Det gjorde imidlertid Start og Espen Børufsen .

Vegard Forren bommet på en takling, og plutselig var Børufsen alene gjennom. Mot Knut Dørum Lillebakk i Molde-målet gjorde han ingen feil, og vippet ballen iskaldt over den utrusende keeperen.

— Vi spiller en av våre beste kamper i år, men vi er rett og slett ikke bra nok foran deres mål. Vi brenner altfor mange sjanser , sier Magne Hoseth til Rbnett.

Sjansesløsing

Midtbanespilleren har hatt en god sesong i Molde-trøya, men føler laget har fått dårlig uttelling. At Start skulle stikke av med alle poengene søndag, syntes han var mektig urettferdig.

— Dette var et ran. De skapte tre sjanser og scoret to ganger. Vi skapte opp imot ti, og burde ha vunnet dette klart, sier han - og trekker linjer til tidligere kamper:

— Vi skapte omkring ti sjanser hjemme mot Jelgava, og scoret ett. Vi skapte tilsvarende i bortekampen, og i 0-0-kampen mot Sandefjord. Vi er nødt til å sette sjansene våre, sier han.

- Ingen krise

På 18 seriekamper har Molde sanket 18 poeng. Fire seirer, og nesten halvparten av poengfangsten laget hadde på tilsvarende tidspunkt i fjor. Til tross for de dystre tallene, ønsker ikke trener Kjell Jonevret å betegne det som noen krise.

- Det er ikke noen krise i Molde. Det er god stemning i garderoben, og spillerne er innstilt på å løfte hverandre ut av dette. Jeg synes forbannet synd på dem i dag. De får absolutt ingenting gratis , sier han.

Selv om han ikke vil snakke om noen krise, innrømmer treneren at han er inne i en tøff periode.

— Det er klart det er «jobbigt», men vi kan ikke legge oss ned og dø. Alle sammen må være med og dra lasset, sier han.

Torsdag tar Molde imot Stuttgart på Aker Stadion i 3. kvalifiseringsrunde i Europaliga.

Se målene fra Molde-Start her:

Molde — Start: Målene

Bli med inn i Kjetil Rekdals garderobe

Se Rekdal slakte spillerne Unik mini-dokumentar Start — Aalesund