Stemningen i Start-leieren er på topp etter å ha kjempet seg til en sterk borteseier mot Molde.

Nå håper Start-trener Knut Tørum at laget, tross skadeproblemer, vil være med å kjempe i toppen utover høsten.

Så lenge du tar poeng så nærmer du deg medaljestrid. Vi sier ikke nei takk til å kjempe om medalje , sier Tørum til fvn.no etter kampen.

Se høydepunktene fra Molde-Start her:

Molde — Start: Høydepunkter

Stolt

Start slet med skader og suspensjoner før dagens kamp, det gjør at seiersgleden til Start-treneren er ekstra stor etter kveldens kamp.

Jeg er stolt av gutta i dag. Dette var en skikkelig lagseier. Det var noen som mente vi hadde med en tynn tropp opp hit, og da er det deilig å vinne på denne måten. Der alle er involvert , tilføyer Tørum.

Start stilte kun med tre utespillere på innbytterbenken, den ene av dem, Jonas Werner, ble tatt med etter at Start ordnet dispensasjon fra NFF. Unggutten kom inn snaue ti minutter før slutt og var med å starte angrepet som til slutt endte med den matchvinnende scoringen til Espen Børufsen.

Se alle målene fra den 18. serierunden her:

Alle målene runde 18

— Husker dette resten av livet

Dette var en utrolig opplevelse jeg ikke kan beskrive med ord. Jeg kommer til å huske dette resten av livet. Jeg synes laget står utrolig godt i mot og at vi vant fortjent , sier eliteseriedebutanten Werner.

Kaptein Geir Ludvig Fevang forteller at det var et slitent Start-lag som satt i garderoben etter kampslutt, men i likhet med resten av laget var han glad for at de gul-svarte fikk revansjert fjorårets 8-1-tap.

Stemningen i garderoben var ganske behersket. Jeg tror det er fordi vi er så slitne. Dette er en slik seier som kommer sigende inn. Utrolig deilig , avslutter Fevang.

Fikk du ikke med deg denne ukens FotballFredag? Se programmet her: