Rosenborg – Molde 1-1

LERKENDAL (rbnett.no): Sesongen til Molde begynte med langtidsskader på blant andre Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga, i tillegg til allerede skadede Joshua Gatt.

Etter noen spilte serierunder forsvant også arbeidsjernet Mattias Moström. Det har vært et stort savn for Tor Ole Skulleruds menn.

Mostrøm er savnet

Moldes trener startet dagen med høyrebacken Martin Linnes i Mostrøms rolle på høyrekanten.

”Toro” innrømmer at han savner svensken. Han beskriver løpsmaskinen som svært viktig, men dagens taktiske vri ga resultater. Linnes selv så ut til å trives godt i den nye rollen, men er enig med sjefen.

Tor Ole Skullerud og Molde kom for tre poeng, men måtte reise hjem med ett. I bakgrunnen er Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Foto: NTB SCANPIX

— Ja, klart vi savner Mattias. Akkurat på kantene har vi litt lite dekning. Vi har prøvd litt forskjellig de siste kampene, og verken meg selv eller resten av høyresiden har fått det til de siste kampene. Vi gjorde en liten vi i dag og synes det egentlig fungerte ganske greit.

Tynt i forsvaret

I slutten av kampen ble flere av spillerne til Molde tydelig slitne, og det var flere som fikk kramper.

Troppen har slitt med sykdom og før kampstart måtte Fredrik Semb Berge trekke seg fra troppen på grunn av sykdom. En vanligvis bred forsvarsrekke ble veldig tyn. Det var uvant kost. Dette kostet nesten Molde poenget mener Veagard Forren.