TRONDHEIM: Før kampen mellom Rosenborg-Apoel ble det meldt om lange køer utenfor den nordlige langsiden. Rosenborg har nylig tatt i bruk en ny adgangskontroll med vendekrok. Det er krav fra UEFA som har ført til den nye kontrollen på Lerkendal.

Les også:

Les også:

Kristian Stokdahl var selv på kampen og vitne til køen. Han kunne bekrefte at rundt et kvarter ut i kampen kom de siste tilskuerne inn på stadion.

— Det kunne virke som at det nye systemet hadde problemer med å lese mobilbillettene. Papir virket smertefritt, sier Stokdahl til adressa.no.

Tidlig ute

Vanligvis kommer han til stadion tett opp mot kampen, men var heldigvis tidlig ute før gårsdagens kamp.

Les også:

— Det gikk greit for min del siden jeg var tidlig ute. Men som sagt var de siste inne 15 minutter etter kampen, fortsetter han.

Beklager

Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, beklager overfor publikum på grunn av køen.

— Det er bare å beklage. Vi skal evaluere dette og legge til rette for at dette ikke skal skje igjen, sier hun til adressa.no.

RETT FØR: Dette bildet ble tatt tre minutter før kampstart. Foto: Roy Tommy Bråten

Hun tror dog ikke at vendekrokene slet med å lese mobilbillettene

— Nå er det jo sånn at hvis man har seks billetter på én mobil, så tar det tid å finne frem og skanne disse, fortsetter hun.

Mye folk

Videre gir hun skryt til det trønderske folket som møtte opp på stadion for den viktige kvalifiseringskampen mot Apoel.

— Det er jo litt hyggelig at det ble kø da. Det betyr bare at mange tok turen til stadion og det er vi veldig glad for, sier den daglige lederen videre.