Benny Lekström 5

Står sin første eliteseriekamp siden mai. Sjanseløs på 1-0, men har mange gode involveringer både på strek og i felt.

Hans Norbye 5

Meget sterk offensivt i starten, og har fin kontroll på Tokstad. Er for upresis på vei fram, noe som ødelegger flere gode kontringsmuligheter.

Magnar Ødegaard 3

Elendig klarering før 1-0-målet, der han serverer ballen rett til martin Wiig. Har ellers grei kontroll defensivt.

Simen Wangberg 4

Går i duell med Ødegaard (!) i 1. omgang, men reddes av Antonsen. God i lufta mot sterke Wiig og Kovacs.

Kent-Are Antonsen 5

Slurver med pasningene inledningsvis, og varierer stort med dødballene. Har mange gode langpasninger. Stolpetreff.

Tromsø-spillerne hadde lite å juble for. Foto: NTB scanpix

Magnus Andersen 3Virker ute av form, og er til tider ikke venn med ballen. Sliter fryktelig med timingen og samarbeidet med Norbye.

Christian Landu-Landu 5

Starter bra, og eier midtbanen i innledningen. Får lite hjelp rundt, og ”faller sammen” med resten av TIL-laget etter 1-0. ## Thomas Kind Bendiksen 4

Tilbake fra start, og etter en god start virker han sliten etter pause. Ut etter 78 minutter.

Jonas Johansen 3

Ingen utpreget kantspiller, noe prestasjonen bærer preg av. Må følge Martin Wiig på 1-0! Byttet ut etter 63 min.

Zdenek Ondrasek 4

God prestasjon, men går også i dag målløs av banen. Vinner mye dueller på topp, og har en stor sjanse i 1. omgang.

Sarpsborgs Kjetil Berge (t.v) og Tromsøs Runar Espejord i duell. Foto: NTB scanpix

Runar Espejord 4Løper mye, plager forsvaret, men er for sjeldent i scoringsposisjon. Byttet ut etter 75 min.

Mikael Norø Ingebrigtsen

Inn etter 63 minutter på venstrekanten. Et par involveringer uten å få til det helt store.

Morten Moldskred

Inn kvarteret får slutt. Rekker å gå i offside et par ganger. Tilfører angrepet en ny dimensjon, men kommer ikke inn i kampen.