Roar Strand hadde ikke vært på banen siden RBK møtte Lillestrøm på Åråsen 1. mai da han i kveld spilte fra start mot Stabæk. Han ble tatt av banen allerede etter 21 minutter på Åråsen. I dag var han tilbake fra start. Tropevarme og en drøy måned uten kamptrening til tross ý Roar Strand holdt i nesten 70 minutter.

— Det mangler fortsatt litt på tempo og utholdenhet, men det er greit å få kjenne hvor jeg står. Jeg er brukbart fornøyd med gjennomkjøringa, og kreftene holdt i én time, sier Roar Strand. Da var det til gjengjeld tomt. Varmen på Nadderud var slitsomt.

— Du kjente bare hvordan det tørket ut i halsen, sier Strand.

0-0 på bortebane er isolert sett et godt resultat for RBK på en bane de har slitt bestandig. Slik tabellsituasjonen er, kan likevel ikke Rosenborg tillate seg å tape for mange poeng utover - heller ikke på bortebane.

— Med tanke på tabellen er ikke dette bra nok. Jeg synes likevel vi spiller en bra kamp. Uavgjort var kanskje et rettferdig resultat, men vi kunne avgjort det mot slutten, sier Roar Strand, som innrømmer at RBK nå spiller under stort press i hver eneste kamp.

— Skal vi heng med må vi vinne, og det gjør seg ikke sjøl. Det er tøft å takle det presset, men vi er vant til å ha press på oss, sier Roar Strand, endelig tilbake på banen.