— Jeg så at keeperen var ute på skogtur. Jeg gikk i duell med både han og én av midtstopperne. Ballen gikk sååå mye utenfor, sier Erik Hoftun og holder opp tommelen og pekefingeren med en knapp centimeters mellomrom.

— Det hadde vært litt av en avslutning, sier Hoftun.

Muligheten kom på frisparksituasjonen etter at Azar Karadas ble lagt i bekken på en særdeles ufin måte. Da hadde RBK hatt et godt tak på Stabæk i de siste 45 minuttene av kampen.

— Vi ble litt presset tilbake i første omgang. Vi fikk ikke til noe særlig spill, men Stabæk skapte heller ikke noen særlig store sjanser. Den andre omgangen synes jeg vi styrte fra start til mål, og v i skapte en del feite sjanser. Vi kunne vunnet denne kampen, og det ville vært fortjent, sier Erik Hoftun, som sammen med midtstopperkollega Tor Trondsen stod for RBKs to største sjanser.

— Det er kanskje fordi vi er midtstoppere det ikke ble mål, gliser Hoftun.

Han synes RBK også gjennom denne kampen viste at de er på riktig vei.

— Dette var et steg i riktig retning på bortebane. Her vet vi at det alltid er vanskelig. Vi skapte massevis av muligheter, flere enn Stabæk. Jeg synes det taler til vår fordel at vi skaper så mye samtidig som vi hindrer Stabæk i å komme til. Vi er på gang, fastslår Erik Hoftun.