Fotball NM semifinale 21.09.06 Rosenborg - Sandefjord 2-5Steffen Iversen og Birger MadsenFoto: Carl-Erik Eriksson, Digitalsport Foto: Digitalsport

— Overhøvlinga fikk vi i pausen. Da hadde vi vært dårlige. Andreomgangen var bra, men vi fikk en i trynet da også, konstaterte en skuffet Christer Basma etter kampen.

Som første RBKer, bortsett fra en pliktoppfyllende Knut Tørum, kom han ut i intervjusonen først en liten halvtime etter kampslutt.

— Vi tok ikke etterløpene ordentlig. Vi hadde ikke flyten i det hele tatt offensivt, og de fikk noen gode overganger, forklarer Christer Basma om det som assistenttrener Trond Henriksen karakteriserte som horribelt forsvarsspill da han pratet over høytaleranlegget i pausen.

Ikke friskmeldt

Christer Basma sender også en beskjed til det trønderske publikum som kanskje var litt for snare med å bestille tur til Oslo i november.

— Vi passer på å nullstille oss foran hver kamp. Men til trønderne må jeg si at jeg trodde vi hadde lært. Vi er i fered med å bygge opp noe, men vi kan fortsatt gå på et par smeller. Det er ikke så lenge siden vi sleit i serien. Vi må ikke tenke for kortsiktig, sier Christer Basma.