Real Madrid var tilbake på jaktmarken, etter at Barcelona «bare» klarte uavgjort mot Valencia forrige runde. Mot Rayo Vallecano lørdag kveld, viste Madrid-laget at de er en hard konkurrent i kampen om det gjeve La Liga-trofeét.

I en kamp hvor hjemmelaget måtte klare seg med ti mann, etter at Ángel Di María mottok sitt andre gule kort, scoret de hele fem mål.

Sjokkåpning

Men det var gjestene som åpnet kampen desidert best. Minuttet var spilt da Michu satte inn kampens første mål. Rett før pause snudde Real Madrid kampen, etter scoringer av Christiano Ronaldo og Gonzalo Higuaín.

Real Madrid vs Rayo, 2-1

Ronaldo økte på straffespark tidlig i andre omgang, før Michu satte inn sitt andre for kvelden.

Real Madrid vs Rayo, 3-1

Real Madrid vs Rayo, 3-2 Rett etter scoringen ble nevnte Di Maria utvist, uten at det så ut til å plage hjemmelaget nevneverdig.

Raphael Varane økte ledelsen 25 minutter før slutt, og Karim Benzema satte inn 5-2 like etter.

Real Madrid vs Rayo, 4-2

Real Madrid vs Rayo, 5-2

Dagens tredje

På tampen av kampen ble Ronaldo felt innenfor bortelagets sekstenmeter. På straffen var han iskald, og satte inn sitt tredje for kvelden.

Real Madrid vs Rayo, 6-2