Se alle scoringene nederst i saken!

Real Madrids Cristiano Ronaldo stjal showet i 4-0-seieren over Málaga lørdag. 14 minutter brukte stjerneangriperen på å gjøre hattrick og punktere kampen.

Ronaldos scoringer kom etter 24, 28 og 38 minutter.

Hattricket er det første som er scoret i første omgang i spansk 1. divisjon på tre år. Den gang gjorde Samuel Eto'o fire mål før pause i Barcelonas 6-0-seier over Valladolid.

For Cristiano Ronaldo er det slett ingen uvane å kunne juble for tre scoringer i én og samme kamp. Lørdagens hattrick var hans tredje for sesongen. Forrige sesong utførte han bragden hele seks ganger.

Portugiseren var imidlertid ikke helt alene om å vise seg fram i firemålsseieren over nyrike Málaga. Gonzalo Higuaín opprettholdt sitt imponerende scoringssnitt ved å sende gjestene i ledelsen 1-0 etter 11 minutter.