BRANN STADION (bt.no): I formiddagstimene fredag samlet Branns styremedlemmer seg på Brann Stadion til et ekstraordinært styremøte. Blant temaene var trener Rikard Norlings fremtid i klubben.

Rundt klokken tre fredag ettermiddag forlot styremedlemmene Brann Stadion. Den eneste som ble igjen er styreleder Rolf Barmen, som er ventet å komme med en uttalelse cirka kl. 15.30.

Rikard Norling ledet Brann tned til 1.-divisjon.

Styremedlemmene var ordknappe idet de gikk inn stadionportene, men Liv Grete Skjelbreid hadde følgende å si før hun gikk inn dørene sammen med Cato Guntveit:— I alle prestasjonsgrupper er det viktig med gode evalueringer.

Henrik Lie Nielsen var ikke mer snakkesalig.

— Nå skal vi møtes, så får vi se, sa han.

Her ankommer Cato Guntveit og Liv Grete Skjelbreid Stadion. Foto: Kim Bøyum

Det er ventet at ansettelsesforholdet til Rikard Norling vil bli diskutert. Både styreformann Rolf Barmen og daglig leder Roald Bruun-Hanssen har svart unnvikende på om de nå vurderer sine posisjoner i kjølvannet av nedrykket. Under et intervju med BT på Gardermoen i går formiddag, svarte Roald Bruun-Hanssen slik på spørsmål om han nå vurderer sin egen stilling:— Alt som går på personvalgene, tar vi der det hører hjemme - i de riktige organer i klubben. Jeg vil forholde meg til styret og diskutere situasjonen med styret.