Flere afrikanske nettsteder melder at Viking skal være svært interessert i å hente den lovende nigerianske angriperen George Akpabio til Stavanger. Supersport.com skriver at klubber fra Østerrike, Serbia og Tyrkia jakter Akpabio, men at Viking skal være nærmest å signere spisstalentet.

— Dette er en spiller som vi har sjekket ut, og som har lyst til å fortelle dette til verden. Vi må undersøke nærmere og få mer kjøtt på beinet før vi eventuelt foretar oss noe, sier Viking-trener Åge Hareide til Aftenbladet.

Africanfotball.com skriver at toppscorer George Akpabio er nær en overgang til Viking. Videre skriver nettsiden at spissen, som har scoret ti mål for nedrykkstruede Plateau United denne sesongen, er regnet av mange som den mest lovende spilleren i klubben.

Viking-trener Åge Hareide uttalte tirsdag denne uken at Viking trolig kom til å invitere to prøvespillere med seg på treningsleiren til Lyngdal i neste uke. Akpabio skal imidlertid ikke være en av disse.

- Prosessen går sin gang. Det er ikke klart helt ennå, men jeg kan si med en gang at Akpabio ikke er en av prøvespillerne som blir med, sier Hareide til Aftenbladet.