STAVANGER OILERS – STJERNEN 9-0 (5-0, 0-0, 4-0)

DNB Arena (Aftenbladet.no): Fire poeng har det blitt på de to siste kampene. Ett poeng mer enn Christian Dahl-Andersen (33) gjorde på de seks første i årets sesong.

For etter to mål i åpningskampen mot gamleklubben Frisk Asker, og ett mål i årets første hjemmekamp sa det stopp for forrige sesongs poengkonge (78 poeng).

— Det er tungt når det ikke fungerer. Man ønsker jo alltid å prestere på sitt beste. Det forventes mye av både meg, rekka og laget, så det er aldri noe kjekt når man ikke leverer, sier Dahl-Andersen.

Fire kamper på rad uten poeng

Han endte poengløs i fire kamper på rad, mot Storhamar Dragons (3-6), Lillehammer (1-2), Lørenskog (3-6) og Tønsberg (5-1). Det er sjelden kost for en poengkonge som CDA – spesielt med tanke på hans prestasjoner de siste årene.

— Det er ikke noe annet å gjøre enn å jobbe hardt og håpe at det snur seg. Nå har vi (rekken til CDA, journ.anm.) hatt to kamper som har vært bedre for vår del, og det må vi ta med oss videre, sier Dahl-Andersen.

I dagens 9-0-seier mot Stjernen laget CDAs rekke tre mål. Dahl-Andersen scoret to av dem – og var svært nære et hattrick.

— Det er ikke noe blendene spill jeg viser frem i dag heller, men jeg jobber hardt og har mer energi i spillet mitt. Det er selvfølgelig deilig å sette to mål, også.

— Jeg må jobbe med å gjøre ting enklere når det ikke går på skinner. Også får krydret komme etter hvert, sier CDA.

- Beste i år

I takt med CDAs formkurve stiger også Oilers’ prestasjoner på isen. I kveldens kamp mot Stjernen overkjørte Oilers motstanderen – og tok sin tredje strake seier på rad. «Oilers-hockeyen» virker å være tilbake, etter en svak innledning på sesongen.

— Selv om vi ikke har målt oss mot de beste lagene, så har vi i alle fall spilt bra hockey. Første periode i dag er kanskje den beste perioden vår i år. Selv om vi vant med klare sifre i de to første kampene og, så var vi ikke spillemessige solide som nå. Jeg føler vi står bra rustet frem mot kampene mot Sparta og Vålerenga, sier Dahl-Andersen.