Etter å ha senket romsdalingenes erkerivaler og gullkonkurrenter fra Trøndelag, har Finne blitt en helt blant Brann-fansen. Fansiden hans på Facebook har mandag formiddag over 2300 følgere, mot ca. 200 før søndagens målfest mot Rosenborg.

Han er også blitt veldig populær i Molde, som har Rosenborg som en av sine største gullkonkurrenter. Skal man tolke tvitreren Pernille Huseby bokstavelig, kan Finne vente seg personlige gratulasjoner om han en dag stikker innom småbyen i Romsdal:

”Bård Finne, hvis jomfrudommen din fortsatt e intakt, stille i gjerne opp. Herregud, i tror i e forelska”.

Finne slapp mandag å reise til Skien med Brann 2 for å møte Odd Grenland 2. Alt tyder i stedet på at han blir med til Ulsteinvik torsdag for å være en del av troppen som skal forsøke å slå ut Hødd og nå cupfinalen.

Da bt.no snakket med Huseby mandag, forløp samtalen sin omtrent slik:

— Hei, det er Pernille, du har ringt meg?

- Ja. Vil du snakke litt med Bård?

— Hæææ? Har du ham der?

- Stående applaus

— Neida, slapp av.

— Nå skremte du meg. Du kan ikke spøke om sånt.

- Du, står du inne for tweeten din?

— Jeg er Molde-fan. Da Molde ikke klarte å vinne og Rosenborg tok ledelsen, tenkte jeg at nå ryker seriemesterskapet igjen. Men så kom den lille fyren der. Så jeg skrev det i affekt.

- Du trekker det tilbake?

— Nei! Skulle han ta en overgang til Molde, kan jeg ikke utelukke det, altså! Jeg snakket med flere av venninnene mine i går kveld, og de tenkte det samme, for å si det slik. Så kommer han til Molde, tror jeg vi kan love ham en stående applaus...

TVITRET: Pernille Huseby la ut denne meldingen søndag kveld.

Høydepunkter fra søndagens kamp :

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', '15zlk2jpu0yxz1fsgfwth08inn', '15a4pprn6mu0x1kgt2qo9lzkrd', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-15a4pprn6mu0x1kgt2qo9lzkrd', 'eplayer14');