MOLDE — SANDNES ULF 3-2:

Jeg synes vi behersker forholdene på en veldig god måte de siste 45 minuttene. Vi klarer å sette trykk på Molde og viser stor lagmoral og et godt kollektiv. Det er utrolig sterk å komme tilbake og få 2-2. Men vi er litt for lenge i himmelen etter utligningen, og det må vi lære av. Samtidig synes jeg det ser ut som et veldig billig frispark til Molde i forkant av scoringen, og det er utrolig surt , sier Asle Andersen til Aftenbladet.no

Etter at hjemmelaget ledet 2-0 til pause, kom Sandnes Ulf mer med etter pause. Andersen la tidlig om til to spisser. I pausen satte han også inn Tommy Høiland og Marius Helle, og det skulle gi resultater de siste ti minutten.

I løpet av tre minutter var kampen snudd fra 2-0 til 2-2 på to hjørnespark fra Sandnes Ulf. På det første kom Marius Helle til avslutning. Molde reddet på streken, men Tommy Høiland headet inn returen. På det andre gikk ballen fordi Helle og videre til Anel Raskaj, som satte inn 2-2. Da var det spilt 85 minutter. Minuttet etterpå fikk Molde frispark på 18-20 meter, og Vegard Forren banket inn 3-2. — Vi begynner bra, men Molde får litt for enkle mål var totalt sett det beste laget før pause. I andre omgang gikk det ikke an å spille fotball. Banen var for dårlig, men jeg synes vi tok tak i kampen og trykket på med lange baller. Vi skapte også mye mot slutten og får 2-2, men det er surt at de får 3-2 i angrepet etterpå, sier Anel Raskaj.

- Hvordan var det å spille på den våte banen?

— Man kan ikke spille fotball på en slik bane, og det er litt surt. For vi har to slike kamper på rad nå, sier Raskaj.