MOLDE — SANDNES ULF 3-2:

Søndagens kamp mot Sandnes Ulf på Aker Stadion regnet nesten bort. Etter hvert som minuttene gikk ble gressmatta mer og mer fylt av vann, og det utviklet seg langt på vei til å bli en parodi på en fotballkamp.

Et kanonfrispark fra Vegard Forren avgjorde imidlertid kampen i MFKs fordel, etter at Sandnes Ulf noe overraskende hadde klart å kjempe seg tilbake igjen.

Jeg er selvfølgelig kjempefornøyd med tre poeng, men det er ikke sånn fotball vi ønsker å spille. Flaks og tilfeldigheter avgjør sånne oppgjør, og en meget god prestasjon ga oss seieren i dag , sier Ole Gunnar Solskjær etter kampen.

Taklet forholdene

MFKs manager mener det ikke har noen hensikt å diskutere om kampen burde blitt spilt i etterkant. Han synes imidlertid spillerne taklet de håpløse forholdene på en god måte.

— Det var ikke mulig å spille langs bakken, vise ferdigheter og kjøre kombinasjoner. Vi ble i stedet tvunget til å slå langt på Chima og Jo Inge (Berget), mens resten forsvarte seg. Det var godt å se den sterke mentaliteten til guttene i dag. De sto godt i duellene, uten å sette helsa på spill, sier han.

Sandnes Ulf og trener Asle Andersen spilte en liknende kamp forrige helg mot Odd Grenland, og treneren mente da at kampen burde blitt spilt på nytt. Tro det eller ei, så var ikke søndagens kamp fullt så ille.

Det var mye verre sist helg, så det er ikke overraskende for oss at kampen ble gjennomført , sier Andersen til Rbnett.

Lo av forholdene

Sandnes Ulf-treneren føler begge lagene gjorde det beste ut av situasjonen søndag, og ønsker ikke å si rett ut om kampen burde blitt spilt eller ikke.

— Men rent sportslig er det klart man kan stille spørsmål ved om det er forsvarlig. Ingen ønsker å spille under sånne forhold, sier han.

Andersen innrømmer at de så humoren i situasjonen da de kom til Molde og så hvordan været var. Treneren håper likevel de to klissvåte kampene de har spilt fører til en debatt om hva man skal gjøre i sånne tilfeller.

— Det hadde vært fint om man så nærmere på det, sier han.