HØNEFOSS-HØDD 1-1

La Manga: Mandag møtte Hødd Hønefoss til sin siste treningskamp på La Manga. Torbjørn Kallevåg sørget for en pangåpning da han sendte Hødd i føringen allerede etter to minutter. Hønefoss utlignet senere ved Malick Mane, og dermed endte det 1-1. Hødd-trener Sindre Eid er fornøyd med utbyttet av årets treningsleir.

– Vi var ikke spesielt bra her i fjor. Vi tapte 1-4 mot Viking og 0-3 mot Ranheim. Jeg føler at vi har tatt noen steg gjennom vinteren, og jeg synes vi ser bra ut, mener Eid.

VIDEO: SE INTERVJU MED TRENEREN ØVERST I SAKEN.

God åpning

I den første knappe halvtimen mot Hønefoss var Ulsteinvik-laget svært gode og spilte til tider ball i hatt med Hønefoss.

– Jeg syns vi er strålende de første 25-30 minuttene. Da er det spill på ett mål, og vi spiller Hødd-fotball. Det er sånn vi ønsker å spille fotball. Det er synd vi ikke scorer et mål eller to til i den perioden, så er kampen egentlig kjørt, sier Eid.

Like før pause utlignet Hønefoss, og andre omgang ble en rolig affære fra begge lag.

– Vi er veldig lojale til spillet i begynnelsen. Vi vender spillet ofte og skaper to mot én på sidene, og de må springe mye i mellom. Så begynner vi å bli litt utålmodige og skal score flere mål. Da presser vi spillet innover i banen, og der ligger de med tre stoppere og tre midtbanespillere, så der er det trangt. Hadde vi fortsatt som vi gjorde hadde vi selvsagt vunnet denne kampen. Men det får være læring for oss at en fotballkamp varer i nitti minutter, forteller Eid.

Skryter av oppholdet

Tirsdag reiser laget hjem til Ulsteinvik. Der skal siste finpuss på formen legges.

– Det har vært en flott kampleir for oss, med to solide kamper. Mange spillere og hele laget er på rett vei. Det har vært fint vær her nede og vi har hatt det sosialt. Det har vært en topp uke på alle måter, og vi er veldig fornøyde.

– Hva skal jobbes med videre nå?

– Vi fortsetter forsåvidt med det vi har jobbet med. Vi må bare bli enda bedre på det vi er ganske dyktige på, og få gode treningshverdager. Vi skal jobbe steinhardt fram mot seriestart, sier Eid.

VI FULGTE KAMPEN: