Lionel Messi og Neymar er Barcelonas farlige angrepsduo. Sist nevnte kunne ha dannet farlig duo med Wayne Rooney i United. Lionel Messi og Neymar er Barcelonas farlige angrepsduo. Sist nevnte kunne ha dannet farlig duo med Wayne Rooney i United. Foto: Gustau Nacarino, Reuters/NTB Scanpix

Neymar avslører: - Ja, jeg snakket med United

Barcelonas superstjerne innrømmer at han var nær Premier League-spill.

UNITED-NÆR: Neymar scoret 40 mål på 54 kamper for klubb og landslag forrige sesong. Foto: NTB scanpix
USTOPPELIGE: Luis Suarez, Neymar og Lionel Messi har tilsammen scoret 102 mål for Barcelona forrige sesongen. Foto: Siu Wu, AP/NTB Scanpix

Det er til den amerikanske sportskanalen ESPN at Neymar nå forteller at det som gikk som en farsott på ryktebørsen faktisk var sant. Han forteller til TV-kanalen at det ikke endte opp med et konkret tilbud.

— Vi hadde samtaler og jeg fikk høre at det var mange tilbud som kom, men ingen av dem kom til meg, sier Neymar til TV-stasjonen. Intervjuet er rapporterti den spanske avisen Sport som kommer ut i Barcelona.

Med Rooney på topp

Det er mange United-tilhengerne som gjerne hadde sett den brasilianske superstjernen i par med Wayne Rooney på topp i United. I forrige sesong scoret han 40 mål på 54 kamper for klubb og landslag.

Nå har han slått seg til ro med sin posisjon i Barcelona.

— Jeg skal fortsette mitt arbeid og gi alt. Jeg vil utvikle meg hver sesong for i det minste å være en av de tre som er nominert til Gullballen, sier Neymar til TV-kanalen.

Det gikk ikke bra da Neymars Barcelona møtte La Ligas store overraskelse denne sesongen tidligere denne uken: